SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

guma ksantanowa

  • Megabol - Mass mutation

    Temat
    Odżywki i suplementy

    [...] LIPOMAX™ (olej MCT - średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe z kokosa, lecytyna sojowa), mieszanka AMINOFIT™ (kwas b-metyloguanidynooctowy, l-lizyna, l-leucyna), aromaty, guma ksantanowa, acesulfam K, cyklaminian sodu, sacharynian sodu - substancje słodzące, barwnik tartrazyna - dla smaku bananowego. SPOSÓB SPOŻYCIA: porcję 80g (8 miarek) [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 7786 Data: 2010-01-05 22:46:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] koncentrat białek ryżu, koncentrat białka migdałowego, koncentrat białka konopnego), nieutwardzony olej kokosowy w proszku, substancje zagęszczające: karboksymetyloceluloza, guma ksantanowa; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam K; substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, barwnik: beta karoten. Zalecane porcjowanie Dla [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 434 Data: 2020-05-14 11:52:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] koncentrat białek ryżu, koncentrat białka migdałowego, koncentrat białka konopnego), nieutwardzony olej kokosowy w proszku, substancje zagęszczające: karboksymetyloceluloza, guma ksantanowa; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam K; substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, barwnik: beta karoten. Zalecane porcjowanie Dla [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 398 Data: 2020-07-27 08:59:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] tłuszczów LIPOMAX (olej MCT - średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe z kokosa, lecytyna sojowa), mieszanka AMINOFIT (kwas b-metyloguanidynooctowy, l-lizyna, l-leucyna), aromaty, guma ksantanowa, acesulfam K, cyklaminian sodu, sacharynian sodu - substancje słodzące, barwnik tartrazyna - dla smaku bananowego. Zalecane dawkowanie porcję 80g (8 miarek) [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 10350 Data: 2012-06-14 14:31:39 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ALLNUTRITION - L-CARNI

    Temat
    AllNutrition

    [...] cytrynowy; aromat, barwnik: karoteny; substancje słodzące: ksylitol, sukraloza; kwas L- askorbinowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; ekstrakt z liści zielonej herbaty Camellia sinensis, chlorowodorek pirydoksyny, chlorowodorek tiaminy. Zalecane porcjowanie Wymieszaj 30 ml ( 1 miarka ) w [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 409 Data: 2019-08-21 11:30:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Trec - SleepER

    Temat
    Trec

    [...] przeciwzbrylająca – dwutlenek krzemu; regulator kwasowości – kwas jabłkowy; L-teanina; cynk (glukonian cynku); substancje zagęszczające - sól sodowa karboksymetylocelulozy, guma ksantanowa; substancja słodząca – sukraloza; barwnik dla smaku tropikalno-pomarańczowego – beta-karoten; wit. B6 (chlorowodorek pirydoksyny); barwnik dla smaku [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 12950 Data: 2016-11-25 10:23:25 Szacuny postu: 4,75 (cały temat: 0)
  • [...] i cennych węglowodanów. Skład: orzechy arachidowe prażone, koncentrat białka serwatkowego ((z mleka), zawiera lecytyny (z soi)), aromaty, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja słodząca: sukraloza, barwnik: karoteny. SKŁADNIKI AKTYWNE Porcja Ilość porcji w opakowaniu Opakowanie 1000g SKŁADNIKI Peanut Butter WPC [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 3384 Data: 2017-01-20 21:56:54 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • UNS Mass Attacker, Pytanie ?

    Temat
    Odżywki i suplementy

    [...] kukurydziana, koncentrat białek serwatkowych, maltodekstrynaniskoscukrzona, dekstroza, monowodzian kreatyny, tauryna, kwas askorbinowy, chlorowodorek pirydoksyny, acesulfam potasowy, sacharynian sodu, guma guar, guma ksantanowa Szukam czegoś do właśnie 130-140 zł. Myślałem też o gain boliu. Zmieniony przez - k4ngu w dniu 2011-01-31 15:47:00

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 3160 Data: 2011-01-31 12:33:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] czekoladowo-miętowy, toffi), aromaty, kawa naturalna instant, aromaty, kawa zbożowa instant (dla smaków: kawowy, cappuccino), kwas jabłkowy - regulator kwasowości, lecytyna, guma ksantanowa - zagęstnik, chlorek potasu, acesulfam K, sukraloza - substancje słodzące, winian L-karnityny - substancja wzbogacająca, witaminy: (kwas L-askorbinowy [...]

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 12456 Data: 2010-09-28 00:42:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] trójglicerydy (olej z nasion palmowych), sproszkowany olej kokosowy, ekstrakt z zielonej herbaty, naturalne barwniki: czerwień buraczana; substancje zagęszczające: guma ksantanowa; sproszkowany olej słonecznikowy, koncentrat białka z mleka; substancje słodzące: sukraloza; cytrynian cynku, chlorowodorek pirydoksyny, pikolinian chromu, [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2074 Data: 2016-02-02 14:50:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] regulator kwasowości: kwasek cytrynowy BCAA 2:1:1 (L-leucyna, L-walina, L-izoleucyna), cytrynian magnezu, barwniki: koncentrat soku buraczanego, środek zagęszczający: guma ksantanowa, kofeina, substancja słodząca: sukraloza, środki konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6). SKŁADNIKI AKTYWNE [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1297 Data: 2018-01-19 14:18:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Extrifit Beef Mass - opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    [...] papaina, alfa-amylaza, bromelaina, laktaza, celulaza, neutralna proteaza, lipaza. Inne składniki dla smaków cookies i vanilla&caramel: sproszkowane odtłuszczone mleko, guma ksantanowa i guma guar, aromaty, sukraloza (substancja słodząca). Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1613 kJ / 384 kcal Białko 15 g Węglowodany 77 g w tym [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 853 Data: 2022-06-08 12:36:23 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Olimp - X5 Protein

    Temat
    Olimp

    [...] czekoladowego), aromaty, kawa naturalna instant, kawa zbożowa instant (dla smaków: kawowy, cappuccino), kwas jabłkowy - regulator kwasowości (dla smaku truskawkowego) , guma ksantanowa - zagęstnik, acesulfam K, sukraloza - substancje słodzące, barwniki: E 129 (dla smaku truskawkowego), E 150c (dla smaków: czekoladowy, orzech laskowy, [...]

    Odpowiedzi: 48 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-03-31 23:24:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] CoQ10; D-biotyna; chlorowodorek pirydoksyny; ryboflawina; kwas paraaminobenzoesowy; palmitynian retinylu; cholekalcyferol; glukonian miedzi; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; hialuronian sodu; substancja słodząca: glikozydy stewiolowe; aloes zwyczajny w proszku; herbata chińska w proszku; pestki winogron w proszku; skrzyp polny w [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1549 Data: 2018-09-29 10:17:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] jest niezastąpionym suplementem dla osób, które są w trakcie programu utraty wagi. Składniki: Koncentrat białka serwatkowego, substancja smakowa, substancje zagęszczające : guma guar oraz guma ksantanowa, substancja słodząca E955. Zalecane dawkowanie Wymieszać 30 g proszku z wodą lub odtłuszczonym mlekiem. Spożyć kilka razy w ciągu dnia. [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 7206 Data: 2012-10-19 20:35:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] (dla smaków: kawowy, cappuccino), kwas jabłkowy - regulator kwasowości (dla smaków: truskawkowy, truskawkowo-bananowy, czarna porzeczka, wiśniowy, malinowy, cytrynowy) , guma ksantanowa - zagęstnik, acesulfam K, sukraloza, - substancje słodzące, barwniki: E 129 (dla smaków: truskawkowy, truskawkowo-bananowy, czarna porzeczka, wiśniowy, [...]

    Odpowiedzi: 216 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-03-02 09:25:17 Szacuny postu: 4,66 (cały temat: 0)
  • [...] z serwatki, izolat białka z serwatki 97%), koncentrat białka z serwatki, kakao (przetworzone z Alkali), lecytyna sojowa, sól, naturalny i sztuczny barwnik, mieszanka gum (guma celulozowa, guma ksantanowa, karagen, dekstroza), ditlenek krzemu, acesulfam K, sukraloza. Wartości odżywcze i waga może się różnić od siebie ze względu na smaki. [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2345 Data: 2016-12-20 19:05:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Olimp - Gainerator

    Temat
    Olimp

    [...] albuminy białka jaja, hydrolizat białek serwatkowych), aromaty, aminokwasy rozgałęzione BCAA (L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina), 1,2% L-glutamina, 1% olej MCT, guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza - zagęstniki, 0,7% monohydrat kreatyny , sukraloza - substancja słodząca, witaminy (kwas L-askorbinowy - wit.C, octan dl-?-tokoferylu [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-09-28 00:36:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] hydrolizat białka z kurczaka (1,8%), izolat białka sojowego, odtłuszczone mleko w proszku, inulina, aromat, przyprawy (pieprz czarny, majeranek), substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa. Sposób użycia Zawartość saszetki wsypać do miseczki lub kubka i zalać 200 ml wrzącej wody, ciągle mieszając aż do uzyskania jednolitej [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1163 Data: 2018-03-08 19:50:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] białka sojowego, odtłuszczone mleko w proszku, przyprawy (pieprz czarny, kmin rzymski, curry, kurkuma, rozmaryn), barwnik: beta karoten, inulina, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa. Sposób użycia Zawartość saszetki wsypać do miseczki lub kubka i zalać 200 ml wrzącej wody, ciągle mieszając do momentu uzyskania jednolitej [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1064 Data: 2018-03-08 19:49:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)